MIN MALEREJSE

Jeg er født med kreative gener fra begge forældre. Hvis altså kreativitet sidder i generne. Måske jeg bare er en af dem, der elsker at lege med farver, former, saks, papir, maling ...

Faktisk har jeg altid haft en kærlighed til kunst og kreative udfoldelser. 

......

Billederne til højre er af ældre dato (2013 - 2014). Dvs. de er fra før jeg meldte mig på Maleskolen. Nye teknikker og meget ny inspiration er kommet til, så kreativiteten og mine malerier udvikler sig laugh

......

Der blev i den grad pustet liv i mit kreative univers, da jeg i juni 2018 meldte mig ind i Christina Christiansens Maleskole.

I mange år som billedkunstlærer i folkeskolen, har jeg undervist masser af børn i alle mulige (og til tider umulige) kunstneriske krumspring og kreative udfoldelser. Men jeg gav sjældent mig selv lov til, at lege og slippe fantasien løs. Jeg kom mere og mere væk fra kernen af mig selv.

MEN i 2018 blev jeg grebet af inspiration og en stor trang til igen, at udtrykke mig med maling og pensler. Så skete der det fantastiske, at jeg fandt Maleskolen. Jeg husker ikke hvor og hvordan … men meldte mig med det samme. Det var bare det helt rigtige.

Christinas smittende humør, sjove, skøre, søde og dejlige måde, at give al sin viden videre på, er bare lige det jeg havde brug for. Selvom jeg kendte til mange materialer, var min viden ret traditionel. Det er Christinas ikke!!! Man kommer ind i en fortryllende verden af sjov, fis, farver, fest og et kolossalt slaraffenland af muligheder.

Akrylmaling, et lærred, en pensel og andet malegrej … så forsvinder tiden. Det er en uendelig, skøn og fri leg med farver, former og teknikker. Mit kreative hjerte jubler!!!

I februar 2019 kom jeg med i en lokal kunstnergruppe. Men da det ikke var det rigtige sted for mig og min kunst, trådte jeg ud igen året efter.

Pr. årsskiftet 2020 kom jeg med i kunstnerfællesskabet Manifest - den levende kunst, - men stoppede samarbejdet i efteråret 2020, da jeg flyttede min privatadresse til et skønt lille bondehus med bindingsværk og stråtag, hvor min kunst skal udfolde sig i fremtiden.

Billedmager Vivi Jacobsen, Lurhøjvej 3, 4683 Rønnede      Tlf. 20256640

Webshop fra e-hjemmeside.dk